Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta pohjautuu Ayurveda- perinteeseen. Tämän tuhansia vuosia vanhan perinteen mukaan kokonaisvaltainen hyvinvointi ihmisellä muodostuu fyysisestä, psyykkisestä ja henkisestä tasapainosta. Päähieronnan juuret ovat Intialaisen perheen perinteissä 1000 vuoden takana, jolloin perheessä hoidettiin muita perheenjäseniä päähieronnalla.

Eurooppaan päähieronta tuli 1970-luvulla intialaissyntyisen Narendra Mehtan mukana. Suomeen tämä hoitomuoto tuli vasta 1999  Dee Ahernin myötä, joka oli Mehtan irlantilainen oppilas.

Nykymuotoinen Intialainen päähieronta pitää sisällään pään hieronnan lisäksi myös niskan, hartioiden ja käsivarsien hierontaa. Tämä hoito on kehitelty intialaisia perinteitä ja länsimaisia hartiahieronnan oppeja sekoitellen. Hoito tehdään asiakkaan istuessa.

Intialainen päähieronta on erinomainen hoitomuoto rentoutumiseen, stressin poistoon tai vain itsensä hemmotteluun ja virkistämiseen. Siitä saattaa saada apua myös esimerkiksi päänsärkyihin, migreeniin (ei akuutin kohtauksen ollessa päällä), niska-hartiaseudun kireyksiin ja lihasjännityksiin. Tinnitus voi helpottaa, mutta vaiva ei kuitenkaan poistu. Helpotusta saattaa saada myös purentalihaksien ja päänahan kireyteen, kasvojen ja erityisesti silmien alueen jännitysten vähenemiseen. Päähieronnalla saadaan myös hiuspohjan verenkiertoa vilkastumaan.

Tarjoamme intialaista päähierontaa Ruskon toimipisteessä. Meille on helppo tulla myös lähialueilta: Masku, Raisio ja Turku 

TUTUSTU PALVELUIHIMME:

intialainen päähieronta rusko

Perinnehoitola Harmonia tarjoaa laadukkaan intialaisen päähieronnan Ruskolla. Meille on helppo tulla myös lähialueilta: Masku, Raisio ja Turku